Bokadero ökar bidragen till föreningslivet, startar månadslång kampanj!Förra veckan så kunde vi på Bokadero presentera en glädjande nyhet där vi skänker 243 575 kr till föreningslivet genom bokningar på Bokadero.se , efter denna nyhet fick vi sån härlig feedback att vi vill växla upp detta ytterligare en månad.


Därför startar Bokadero Arena en kampanj där alla kunder som tecknar ett medlemskap på Bokadero Arena i Söderhamn eller Bollnäs under december månad, får välja en förening som de vill att vi på Bokadero stöttar med 10 % av köpet.


Förutom att alla kunder får välja en förening, så får också alla kunder som väljer minst ett bronspaket 10 extra frukostbiljetter på köpet. Biljetter som kan användas för att bjuda med kunder eller medarbetare på våra inspirerande nätverksfrukostar.


Vi gör det för att vi tycker det är kul

"Vi har valt att göra den här kampanjen för att vi tycker det är kul att göra något ihop med föreningslivet och vill lyfta samhällsnyttan som våra föreningar runt om i Sverige bidrar med. Jag har själv varit ledare, spelare och barn till föräldrar som varit fullt involverad i föreningslivet genom att kritat linjer, pumpat bollar, byggt fotbollsplaner, varit ungdomstränare och massivs av uppgifter som ofta tas som en självklarhet i föreningslivet.


År 2028 siktar vi på att dela ut 50 miljoner kronor, det är en lång väg dit och vi hoppas att många vill vara med på vår resa." Jonas Lööw, VD och grundare, Bokadero.se .


Ta del av kampanjen och bli medlem i Bokadero Arena genom att fylla i formuläret här.


Läs mer om Bokadero Arena här


Det går självklart också bra att kontakta oss för att gå med i nätverket:

Jonas Lööw, 070 237 35 84, jonas@bokadero.se

Mikaela Olsson, 070 297 35 84, mikaela@bokadero.se

Caroline Norgren, 070 555 32 14, caroline@bokadero.se


Kontakta oss

Mikaela Olsson

mikaela@bokadero.se070 297 75 35
 

Jonas Lööw

jonas@bokadero.se070 237 35 84
 

Caroline Norgren
föräldrarledig

Anna Hansers Rutäng anna@bokadero.se 070 585 61 58

Anna Sand

anna.sand@bokadero.se 070 317 10 66

Niclas Säwenvik

niclas@bokadero.se I 079 100 70 72

  • Facebook - Vit Circle

Bokadero Arena

Om oss
Visionen med företagsnätverket är att skapa en naturlig och lättsam mötesplats för Näringslivet på orterna vi finns, att möjliggöra fler samarbeten mellan företagen och på så vis få kommunerna att må bättre.

Med nätverket vill vi göra bra saker för kommunerna och är därför öppen för samarbeten med andra kommuner om detta kan gynna våra medlemmar.