top of page

Allt du behöver veta om nya Google Analytics 4Har du hört talas om den kommande förändringen i Google Analytics?


Efter 1 juli 2023 kommer det gamla Google Analytics (UA) inte längre att stödjas av Google, vilket innebär att du måste ha Google Analytics 4 på plats för att fortsätta övervaka och rapportera dina data och driva din verksamhet som vanligt.


Vi förstår att detta kan vara överväldigande och kännas som en djungel av information - Därför har Bokadero organiserat ett webinar den 14 juni 2023 som kommer att göra saken lättare för dig.


Vi är stolta över att presentera Johanna Bister och Chris Neighbors från We dig it, en framstående digitalbyrå i Örebro. Dessa experter har arbetat med Google Analytics 4 ända sedan det lanserades för två år sedan.


I detta webinar kommer Johanna och Chris att guida dig genom skillnaderna mellan Google Analytics 4 och det äldre Google Analytics Universal. De kommer att ge dig insikter om hur du ska tänka när det gäller spårning och mätpunkter i det nya verktyget.


Låt inte förändringen av Google Analytics stå i vägen för din verksamhets framgång. Anmäl dig till vårt webinar och få all information du behöver för att säkerställa en smidig övergång till Google Analytics 4. Missa inte chansen att lära av de bästa inom branschen och ta kontroll över din dataanalys.


Anmäl dig till Bokaderos webinar nu och ta del av en spännande och informativ session med Johanna Bister och Chris Neighbors från We dig it!


📍ZOOM | 📅 14 juni | ⏰14:00 - 15:00


Comments


bottom of page