top of page

Annelie Lindeberg är vinnaren av Bokaderos tävling!

Annelie Lindeberg tar emot mig med ett stort leende när vi möts digitalt. Hon som alltid brukar säga att hon aldrig vinner något men har åtminstone tur i kärlek har nu vunnit Bokaderos stora recensionstävling 2020!


I januari 2020 startade Bokadero en tävling där man genom att lämna en recension kunde vinna 20 000 kr att boka tjänster för på Bokadero.se. Annelie är själv coach och har sedan Bokaderos start haft ett medlemskap och en öppen profil. I januari 2021 avslutades tävlingen och Annelie utsågs till vinnare efter att ha nästintill spikat utslagsfrågan på hur många recensioner Bokadero fått in under förra året! Med sin gissning på 1329 recensioner (rätt svar 1315) drog hon hem storvinsten och får nu boka tjänster för 20 000 kr via Bokadero.


-Det här kom som en total överraskning men helt rätt i tiden! Jag har ju varit med från start och tycker allt ni gör är toppen så det här blev ju bara som grädde på moset, säger Annelie.


Annelie är den diplomerade ledarskaps- och teamcoachen som flyttade från Stockholm till Höga Kusten 1998. Hon är utbildad kulturvetare i botten och har gjort allt från att driva egen lunchrestaurang till turistutbildning, kulturvetare och coachat ledare och företag i förändring. Hon är även utbildad hälsocoach, poweryogainstruktör och danslärare. Hon har 310 utbildningstimmar inom coaching och säger själv att som ICF certifierad coach gäller det att hela tiden vidareutbilda sig. Återkommande ord är hälsa, yoga, kropp och tanke och ett stort kultur- och hälsoengagemang blir tydligt när man pratar med Annelie. När pandemin slog till i mars 2020 kastade hon sig ut i den digitala rymden och började sända yogapass live på Facebook varje morgon, vilket hon fortsatt göra än idag. Man kan lugnt säga att Annelie har många järn i elden!


Annelie driver COACH ANGURVALL som har funnits sedan år 2000 i Västernorrland.

Namnet betyder “viken där man möts”. Dans och kultur som livshöjare är utgångspunkter för verksamheten, som gått vidare och breddats med diplomerad ledarskaps och teamcoach.


Visionen för COACH ANGURVALL kan sammanfattas i orden: ett hälsosamt liv i en hälsosam kultur. Missionen är att coacha ledare och team i tider av förändring.


Annelie kommer att använda vinsten till att söka efter någon som på ett pedagogiskt sätt kan hjälpa henne att knyta ihop säcken på hennes hemsida. Då hon ständigt har full kalender söker hon någon som kan förenkla processen från start till mål i allt från inspelat material, sammankopplingar mellan olika betalsystem och hennes hemsida och säljtunnlar.
Är du intresserad av att veta mer om Annelie och hennes erbjudanden hittar du henne HÄR


Är du intresserad av att söka till Annelies uppdrag? Det hittar du HÄR


Vill du också använda Bokaderos rekryteringsverktyg för att hitta konsulter? Läs mer HÄR eller gå in på Bokadero


Commentaires


bottom of page