top of page

Bokadero ökar bidragen till föreningslivet, startar månadslång kampanj!

Uppdaterat: 6 feb. 2020Förra veckan så kunde vi på Bokadero presentera en glädjande nyhet där vi skänker 243 575 kr till föreningslivet genom bokningar på Bokadero.se , efter denna nyhet fick vi sån härlig feedback att vi vill växla upp detta lite extra en månad.


Därför startar Bokadero nu en kampanj där alla kunder, som tecknar ett premium-medlemskap på Bokadero som proffs eller beställare under december månad, får välja en förening som de vill att vi på Bokadero stöttar med 10 % av köpet.


Förutom att alla kunder får välja en förening, så får också alla kunder december, januari och februari på köpet när de tecknar ett årsmedlemskap.

Vi gör det för att vi tycker det är kul

"Vi har valt att göra den här kampanjen för att vi tycker det är kul att göra något ihop med föreningslivet och vi vill lyfta samhällsnyttan som våra föreningar runt om i Sverige bidrar med. Jag har själv varit ledare, spelare och barn till föräldrar som varit fullt involverad i föreningslivet genom att kritat linjer, pumpat bollar, byggt fotbollsplaner, varit ungdomstränare och massivs av uppgifter som ofta tas som en självklarhet i föreningslivet.


År 2028 siktar vi på att dela ut 50 miljoner kronor, det är en lång väg dit och vi hoppas att många vill vara med på vår resa." Jonas Lööw, VD och grundare, Bokadero.se .

Pengarna som samlas in under kampanjen kommer att tas med i nästa års utdelning till föreningslivet.Det går självklart också bra att kontakta oss om ni vill veta mer:

Jonas Lööw, 070 237 35 84, jonas@bokadero.se

Mikaela Olsson, 070 297 35 84, mikaela@bokadero.se
Comments


bottom of page