top of page

Bokadero Arena etableras i Stockholm - Med Täby FC som partner


Bokadero Arena är idag ett av Sveriges snabbast växande nätverksaktörer. Konceptet drivs av lokalt starka aktörer med stort förtroende på den lokala marknaden, som bland annat Brynäs IF och Västerås SK Bandy.


Nu inleder Bokadero Arena ett nytt samarbete med ytterligare en av Sveriges största idrottsföreningar - Täby FC.


Alexander Brinkmann, klubbchef Täby FC, har länge följt Bokadero Arenas framgångsrika konceptet och sett hur det utvecklats genom åren. Täby FC och Bokadero Arena har nu inlett samarbetsavtal där Täby FC blir ägare av Bokadero Arena Täby och blir där med även den första att etablera Bokadero Arenas nätverk i Stockholms län.


Målet med detta samarbete kommer vara att skapa en fantastisk plattform för Täbys företag och dess medarbetare att mötas och inspireras på. Bokadero Arena Täby kommer kontinuerligt anordna lokala event som nätverksfrukostar, kick-offer, affärs- & temadagar med fokus på inspiration, kunskap och möten mellan människor och företag.


Föreläsare i toppklass inom olika ämnen - Vid dessa event bokas alltid en riktigt bra föreläsare som generöst delar med sig av sin kunskap, sina bästa tips och erfarenheter. Målet är att alla deltagare ska lämna Bokaderos event mer inspirerad än när dom kom.


Alexander Brinkmann, Klubbchef Täby FC:

“Vi har tittat på Bokadero Arena en längre tid och inspireras av hur framgångsrikt konceptet är på andra platser i Sverige. Att få vara en del av ett gemensamt koncept med andra framstående föreningar känns väldigt roligt. Vi ser verkligen fram emot att starta Bokadero Arena i Täby och erbjuda inspirerande föreläsningar och lättsamma nätverksmöjligheter till företagen och medarbetarna lokalt. ".


Jonas Lööw, VD Bokadero:

“Vi har länge letat efter den rätta partnern för att etablera oss i eller runtom Stockholm, och vi är oerhört stolta och glada över detta nya samarbete. Vi kunde inte ha önskat oss en bättre partner för Täby kommun, och vi ser nu fram emot att tillsammans skapa en enastående plattform för affärsmöten och inspirerande föreläsningar,” säger Jonas Lööw.


Kommande lokala event med Bokadero Arena Täby:Digitala event som ingår i Bokadero Arena Täbys utbud:


Bli medlem i Bokadero Arena Täby

Är du och din organisation intresserad av att veta mer om Bokadero Arena? Spana in Bokadero Arena Täby här eller boka ett kort möte med oss för att hitta en skräddarsydd lösning som passar er på bästa möjliga sätt:


Kontaktinformation


Alexander Brinkmann

Klubbchef, Täby FC

Telefon: 070 798 92 12


Jonas Lööw

VD, Bokadero

Telefon: 070 237 35 84Vill du också etablera Bokadero Arena i din kommun?

Kontakta oss på hej@bokadero.se så sätts du snabbt i kontakt med rätt person hos oss.


Comments


bottom of page