top of page

Bokadero Gävle & Sandviken har en ny ägare: Anna Carina Alfsdotter!

Uppdaterat: 28 mars 2023


AnnaCarina Alfsdotter tar över Bokadero i Gävle och Sandviken! Hon är en spontan, entusiastisk och strukturerad entreprenör. Tidigare har hon drivit flera olika företag och bl.a. vunnit Gasellpriset i Gävleborg. Från början kommer hon från Hälsingland, men har bott i Gävle sedan tonåren. Hon har dock även hunnit med att bo på lite andra platser, såsom Östersund och Bahamas.


”När jag såg annonsen om att ta över Bokaderos koncept tänkte jag: Wow, det där är något för mig! Jag är verkligen en nätverksnörd. Och jag kände till Bokadero sedan tidigare eftersom jag själv varit medlem i några år.”


Förutom att AnnaCarina älskar projekt och företagande, älskar hon också att möta människor och ​prata ​om hur folk tänker, vad de gör och att dela idéer. Nätverka helt enkelt.


”Genom åren har jag varit med i många nätverkssammanhang och att få driva Bokadero känns väldigt spännande. Jag är entreprenör i själ och hjärta, jag verkligen älskar företagande. Jag var bland annat med och startade upp BNI i Söderhamn, nu ska det bli riktigt kul att få skapa en riktigt bra arena i Gävle och Sandviken”


Hon vill att det vara ett drag kring nätverkade och att Bokadero blir en front-organisation i det. Nätverkande borde alltid ge effekt för företag, företagare och företagande, inte bara vara en trevlig fika- eller pratstund. ”Jag vill få företagare att förstå hur man kan använda sig av Networking, alltså att arbeta i sina nätverk för att lyckas ännu bättre. Målet är att dela med mig av ett bra koncept, visa varför jag brinner för nätverkande och få fler att tänka likadant.”


För att få veta mer om Bokadero Arenas nätverksträffar i Gävle/Sandviken kan du kontakta Anna Carina på annacarina@bokadero.se, 073 92 99 209 eller läsa mer på https://www.arena.bokadero.se/.


Comentarios


bottom of page