top of page

Bokadero i samarbete med Elite Grand Hotel Gävle

Uppdaterat: 6 feb. 2020

Bokadero i samarbete med Elite Grand Hotel Gävle.


Vi kan med glädje presentera vårt nya samarbete med Elite Grand Hotel Gävle, samarbetet innebär att Elite får tillgång till Bokaderos premiumtjänster och snabbt kan erbjuda priser på talare och annan underhållning till sina konferenskunder.


I samband med samarbetet blir också Elite en av Bokaderos partner i projektet ”breddkredden”, där vi skänker pengar till föreningar för att arrangera inspirerande föreläsningar för deras ungdomar, föräldrar eller ledare.


Så här säger Bokaderos VD Jonas Lööw om samarbetet:

”Det är med glädje vi kan presentera ett samarbete med en sån fin mötesanläggning som Elite Grand Hotel i Gävle. Med deras höga kvalité på lokaler, mat och service så kommer vår tjänst bli ett passande mervärde för konferensgäster som önskar något extra.

Jag hoppas också att detta samarbete kommer leda till att vi tillsammans kan ta ett större samhällsansvar i Gävle i form av vårt projekt ”breddkredden”.


Så här säger Elite Grand Hotels hoteldirektör Mikael Ericsson:

” Att få möjlighet att kunna erbjuda våra gäster det lilla extra är något vi alltid eftersträvar. Att nu få möjlighet till detta samarbete med Bokadero gör att våra gäster på ett enkelt och kostnadseffektiv sätt kan höja sina möten hos oss till oanade höjder, precis som det ska vara”.
Comments


bottom of page