top of page

Bokadero lanserar matchningsportal för branschorganisationen Småföretagarnas Riksförbund

Uppdaterat: 9 dec. 2021

Vi erbjuder branschorganisationer, företag och föreningar möjligheten att med Bokadero skapa portaler med sina samarbetspartners. Den digitala matchningsportalen samlar samarbetspartners och avtalspartners på ett och samma ställe, vilket underlättar för medlemmar att hitta tjänster med bra avtal. Vårt första samarbete är med Småföretagarnas Riksförbund, som tillsammans med Bokadero lanserat portalen HittaSmaforetag.se.


För att stödja landets småföretagare i den pågående krisen lanserar Småföretagarnas Riksförbund nu den digitala marknadsportalen HittaSmaforetag.se. Genom ett nyetablerat samarbete med Bokadero.se erbjuds nu Småföretagarnas medlemmar möjlighet att etablera sig online och få konkret stöd att nå ut till nya kunder.

Med över 30 000 medlemmar är detta en stor satsning för att lyfta fram småföretag för att nå fler kunder digitalt. Småföretagarnas Riksförbunds medlemmar marknadsför sig digitalt tillsammans, vilket stärker både den enskilda medlemmens affärer, och även branschorganisationens sammanhållning.


Är din organisation intresserade av att höra mer om hur vi skapar matchningsportaler tillsammans? För mer information maila Jonas Lööw, VD Bokadero på jonas@bokadero.se.Comments


bottom of page