top of page

Bokadero lanserar rekryteringsmodul - Ökar samarbetet med idrottsföreningar genom unik kampanj

Uppdaterat: 9 dec. 2021
Arbetet med breddning av Bokaderos plattform är nu så långt fram att det är dags för lansering. Bokadero blir nu mer än enbart rekryteringsplattform av talare. Vi blir en plattform där du kan rekrytera konsulter, talare, giggare och söka din nästa anställning.


Lanseringen sker på vårt egna sätt där vi bjuder in föreningslivet till ett upplägg som kommer ge pengar till föreningar, mervärden för sponsorer och nya jobbtillfällen.


Med breddning av vår plattform ser vi möjligheten att vi kan hjälpa fler med mer. Vi vill genom plattformen bli ditt självklara val när du ska rekrytera nästa medarbetare, hitta en talare till ditt event, hyra in en konsult eller ta in en praktikant. Genom vårt smidiga verktyg sparar du tid och ger dina kandidater en bättre upplevelse av ert varumärke.


Redan beprövad tjänst

Även om vi lanserar modulen som en ny tjänst så är rekryteringsmodulen beprövad och stabil. Vi har under 2 års tid använt samma tjänst för att framgångsrikt hjälpa företag och andra organisationer att hitta talare och väljer nu alltså att bredda produkten till en mer exklusiv premiumversion för företagen som rekryterar med Bokadero.


"Det känns tryggt att vi fått bygga upp tjänsten i talarbranschen under 2 års tid och nu kan applicera den till fler marknader och vara trygga med att tjänsten fungerar och hjälper våra kunder." - Jonas Lööw, Bokadero.


Fördjupar engagemang och samarbete med idrottsföreningar i en unik kampanj

När Bokadero startades var visionen att koppla ihop föreningsliv med näringsliv, skapa fler arbetstillfällen och en mer tillgänglig arbetsmarknad och näringsliv. Denna vision lever fortfarande och har i och med denna lansering tagit en tydligare inriktning.


Vi utökar samarbetet med föreningslivet och delar därför ut 5 000 kr till en förening när en kund väljer att köpa in Bokaderos rekryteringsmodul. Vi delar även årligen ut 6 % av våra intäkter till föreningar som våra kunder vill samarbete med.


I utbyte mot de pengarna som föreningarna får hjälper föreningen sin sponsor att nå ut med jobbannonser, genom att investera 50 % av deras intäkt i annonsering.


Flera föreningar som anslutit sig till Bokadero känner sig väldigt hoppfulla.


"Det här är en unik chans för oss att hjälpa våra sponsorer på fler sätt än traditionell sponsring och ger oss dessutom direkta pengar in i kassan. Med den goda intentionen som Jonas och gänget på Bokadero har så tror vi på succé både för oss, våra sponsorer och Bokadero." - Stefan Eriksson, Norrala IF.


"Vilket win-win-win! Med hjälp av Bokaderos rekryteringsmodul kan vi nu erbjuda värden för sponsorer även utanför Söderhamn. Vi har ett bra varumärke i Söderhamn och ser att vi kan hjälpa många företag att hitta nya medarbetare tack vare våra olika kanaler." - Anders Eriksson, SUIF Pingis.


Är du nyfiken och vill läsa mer om vårt rekryteringsverktyg och vår lanseringskampanj? Kolla mer här.


Vill du direkt boka en demo av vårt rekryteringsverktyg, boka det här.


Comments


bottom of page