top of page

Bollnäs Cowork tar över Bokadero Arena i Bollnäs kommun

Uppdaterat: 28 mars 2023Idag presenterar Bokadero och Bollnäs Cowork, ett växande coworking-företag, en spännande nyhet för företag och individer i Bollnäs Kommun. Bollnäs Cowork och Bokadero Arena, ett etablerat kompetens- och affärsnätverk, inleder ett större samarbete där Bollnäs Cowork kommer att ta över driften av Bokadero Arena i Bollnäs.


Detta samarbete innebär en unik möjlighet för företag och individer att nå sina mål och utvecklas professionellt. Bollnäs Cowork kommer att integrera Bokadero Arenas erbjudande inom kompetens och affärsutveckling med sina egna lösningar för kontors- och arbetsmiljö, vilket skapar en unik helhet för medlemmarna.


"Vi på Bollnäs Cowork ser stora möjligheter i samarbetet med Bokadero Arena", säger VD Markus Wengelin. "Genom att erbjuda ytterligare nätverksträffar och föreläsningar, kommer vi att kunna öka värdet för våra medlemmar och öppna upp möjligheterna för fler företag att vara en del av vårt sammanhang, även om de inte har kontor hos oss."


Medlemmar i Bokadero Arena kommer att kunna delta i ett brett utbud av evenemang under året, inklusive temadagar, nätverksträffar, inspirationsföreläsningar och lokala affärsdagar. Utöver detta kommer Bollnäs Cowork att erbjuda fler event som Bokadero Lounge, After Works, vinprovningar, externa medlemsaktiviteter och medlemsrabatter på mötesrum.


"Vi på Bokadero Arena är mycket glada över att Bollnäs Cowork tar över Bokadero Arena i Bollnäs", säger VD Jonas Lööw. "Tillsammans tror vi att vi kan bli en katalysator för näringslivet i Bollnäs genom att erbjuda unika lösningar och möjligheter för kompetensutveckling och affärsnätverkande. Vi ser verkligen fram emot detta samarbete och vad det kommer att innebära för våra medlemmar och företag i Bollnäs kommun."Vid frågor, kontakta:

Markus Wengelin, Bollnäs Cowork, markus@bollnascowork.se, 070 523 77 72

Jonas Lööw, Bokadero, jonas@bokadero.se, 070 237 35 84

Commentaires


bottom of page