top of page

Caroline Sjögren är tillbaka!

Uppdaterat: 28 mars 2023


Caroline är uppvuxen i Sandarne (Söderhamn) och har efter många år på andra orter och i andra länder flyttat hem. Tidigare har hon jobbat inom lite allt möjligt, senast inom e-handel, men sedan två år tillbaka har hon varit hos oss på Bokadero. Dock med ett uppehåll för föräldraledighet, men nu är hon back in business!


På fritiden umgås Caroline gärna med familjen och tar en tur i skogen eller annan utflykt. Förutom det umgås hon gärna med vänner eller pysslar med något projekt i huset.

Varför valde du att börja jobba på Bokadero? Till att börja med så drogs jag till den utmaningen en startup ger, för det andra så har Jonas (VD och grundare) en sådan stark passion som smittar av sig.

Hur ser en arbetsdag ut för dig? Det återstår faktiskt att se! Nu efter föräldraledigheten kommer jag ha flera nya arbetsuppgifter, så jag ska försöka sätta en struktur inom närmsta veckorna.

Vad är det bästa med att jobba på Bokadero? Bokadero är den perfekta arbetsplatsen när du vill ha allt från utmaningar, kul på jobbet, få utvecklas OCH göra något du tror på och som gör skillnad för andra.

Sist, men inte minst, berätta en fun fact om dig: Jag pratar flytande spanska, engelska och svenska. En crazy fact är att jag inte tål lukten av diskmedel.


Klicka in dig på Nätverk | Bokadero Arena för att hitta mer information om Bokaderos event eller läs mer om Bokadero Rekrytering.

Comments


bottom of page