top of page

Creative House Örebro tar över Bokadero Arena Örebro när Patrik Haginge blir fotbollstränare på heltid.

Uppdaterat: 31 jan.Bokadero kan med stor glädje presentera att Creative House Örebro nu tar över ägandet och driften av Bokadero Arena i Örebro. Denna förändring kommer i samband med att Patrik Haginge, tidigare ansvarig för Bokadero Arena, tar steget mot nya äventyr som fotbollstränare på heltid.


Bokadero Arena har cementerat sin position som en framstående aktör inom affärsnätverk och mötesplatser för företag runt om i Sverige. Med framgångsrika arenor för möten och föreläsningar på flera orter och samarbeten med välrenommerade varumärken som Brynäs IF, IBF Falun, Bollnäs Cowork, Västerås SK Bandy m.fl. har Bokadero Arena skapat en mötesarena för framgångsrika affärsmöten och inspirerande föreläsningar.


Jonas Lööw, VD för Bokadero, delar sin entusiasm över det nya partnerskapet:

"Först och främst är det med stor sorg vi tar avsked från Patrik, Patriks betydelse för Bokadero kan inte beskrivas med ord och jag är så otroligt glad och tacksam för att ha fått jobba och lärt känna Patrik dessa år, en fantastisk person som byggt upp Bokadero Arena i Örebro till ett av Örebros största nätverk för affärsmöten och föreläsningar.


Men vi är mycket glada över att Creative House Örebro tar över Bokadero Arena och känner att vi inte kunnat hitta en bättre ersättare, då vi känner att hela teamet på Creative House verkligen andas entreprenörskap, brinner för Örebro och delar vår vision om att utveckla Örebros främsta mötesarena för affärsmöten och föreläsningar. Vi är övertygade om att Creative House kommer att ta Bokadero Arena till nya höjder med sitt stora kontaktnät i Örebros näringsliv."


Patrik Haginge, som tidigare varit ansvarig för Bokadero Arena, uttrycker sina känslor inför det kommande steget:

"Att bli fotbollstränare på heltid är en dröm som går i uppfyllelse för mig., jag är tacksam för den fantastiska tiden på Bokadero Arena och är övertygad om att Creative House Örebro kommer att föra arvet vidare på ett enastående sätt.  Jag kommer dessutom att fortsätta vara med i nätverket!"


Niclas Molinder, Creative House Örebro, ser fram emot att ta över ansvaret och förklarar:

"Vi ser verkligen fram emot att ta över Bokadero Arena och fortsätta utveckla den som en central mötesplats för näringslivet i Örebro och dess omnejd. Creative House har alltid strävat efter att skapa en dynamisk och innovativ miljö för företag och entreprenörer, och Bokadero Arena är en perfekt plattform för detta."


Nya möjligheter för affärsnätverkande i och utanför Örebro.

Creative House Örebro tar över Bokadero Arena med ambitionen att fortsätta utveckla det till Örebros främsta mötesplats för affärsmöten och föreläsningar. Genom att ingå i konceptet Bokadero Arena kan nu Creative House hjälpa Örebros företag att komma ut och knyta kontakter för etableringar i andra kommuner men också bli en plattform för företag som vill etablera sig i Örebro kommun.


Ingrid Öjebrandt, Creative House,  betonar vikten av att bygga vidare på Bokadero Arenas framgångar och ser stora möjligheter:

"Innan vi signerade avtalet för att ta över så gjorde vi en undersökning bland några medlemmar och det förstärkte vår känsla av att Bokadero Arena redan har skapat en stark grund och förtroende.


Vi ser framemot att kunna erbjuda företag som vill etablera sig i Örebro att delta på nätverksträffar med oss och våra medlemmar men också att kunna erbjuda lokala Örebroföretag en möjlighet att exempelvis få möjlighet till affärsmöten i städer som Västerås, Gävle, Borlänge m.fl.


Vi är såklart otroligt tacksamma för förtroendet och redo att bygga vidare på den inslagna linjen med fokus på att skapa interaktiva event med föreläsare i högsta klass som säkerställer affärsmöjligheter, inspiration och personlig utveckling för medlemmar."


Kommande evenemang och medlemskap

Bokadero Arena Örebro by Creative House har redan hela våren bokad med evenemang som det redan nu går att boka in sig på. Gemensamt på Bokadero Arenas evenemang är att du kan välja mellan att boka in dig för att nätverka med andra eller boka ett eget bord för teamet.
Om du inte är medlem i Bokadero Arena än men är intresserad av att bli, skicka ett mail till hej@bokadero.se eller spana in vår priser på på medlemskap här.

Comentarios


bottom of page