top of page

Därför är det guldläge att boka din drömföreläsare just nu

Efter en omtumlande start på 2020 så har många bokade föreläsningar skjutits på framtiden. Detta innebär att en del av de främsta föreläsarna fått luckor i sina vanligtvis fullbokade kalendrar. Det är med andra ord guldläge att boka in din drömföreläsare just nu.

Branschens mest eftertraktade föreläsare, coacher, moderatorer och artister är ofta uppbokade under lång tid framöver. I vissa fall pratar vi om så långt som 1 – 1,5 år framåt i tiden, men osäkerheten kring COVID-19 har inneburit att många av föreläsarna har blivit avbokade på grund av inställda event, mässor och företagsevenemang.

Läge att inspirera

Luften har mer eller mindre gått ur branschen, men har du tänkt på att denna situation också innebär en unik chans att boka er drömföreläsare? I den rådande situationen i världen så behöver människor inspireras och motiveras. De vill känna framtidstro och få ny luft under vingarna. Därför är det just nu ett ovanligt bra läge att boka den där föreläsaren eller coachen som tidigare kändes omöjlig att knyta till sig. Det finns en stor chans att föreläsaren har fått luckor i sitt schema och är öppen för nya förslag och bokningar. Varför inte kolla om hen är tillgänglig inom den närmaste tiden? Många av föreläsarna har snabbt ställt om och erbjuder idag digitala lösningar via webinars där personalen kan delta på distans, men ändå samlas digitalt och inspireras.

Vad skulle ditt företag behöva mest i dessa dagar? Här följer några exempel på ämnen som är speciellt eftertraktade just nu:

· Arbetsglädje

· Motivation

· Stresshantering

· Digitalisering

· Sociala Medier

Flexibla villkor

För att hjälpa branschen komma på fötter igen har många förmedlare även infört smidigare och mer flexibla avbokningsvillkor. Det kan till exempel innebära att du som kund har möjlighet att omboka föreläsaren utan kostnad så sent som 7 dagar innan evenemanget och avboka talaren utan kostnad 30 dagar innan det bokade evenemanget. I och med dessa avtal kan företag tryggt och säkert börja planera för framtiden igen.

Vi har sett en ökad aktivitet under de senaste dagarna och ser att fler och fler bokar in föreläsare till hösten redan nu. Vi för en ständig dialog med våra föreläsare, coacher och övriga där vi hjälper till att anpassa deras erbjudande utifrån rådande situation. Jag tror att vi kommer att få se ett väldigt stort bokningstryck efter semestrarna och just därför är det ett bra läge att boka nu, säger Jonas Lööw, CEO på bokningstjänsten Bokadero.

För ytterligare information om tillgängliga föreläsare, populära ämnen och de nya bokningvillkoren, besök bokadero.se.


 

Comments


bottom of page