top of page

Här har vi Carro!

Uppdaterat: 28 mars 2023


Caroline Norgren är från Söderhamn och har sin bakgrund inom restaurang. Efter cirka tio år i den branschen var det dags att göra något nytt och för 3,5 år sedan dök möjligheten att arbeta på Bokadero upp. Här fokuserar hon främst på event och marknadsföring, men gör även mycket annat. När Caroline inte jobbar hänger hon med familj, vänner och allra helst med sonen Rio eller tar en löptur. Här får ni lära känna henne lite mer:


Varför valde du att börja jobba på Bokadero? Jag var bekant med Jonas (VD och grundare) sedan innan och det lät spännande att testa att jobba på Bokadero. I början blev det att jag jobbade med försäljning, men det blev snabbt att jag gick vidare till att ansvara för e-postmarknadsföringen samt content och jag var även delaktig i företagsutvecklingen. När jag började hade vi precis startat upp Bokadero Arena i Söderhamn, så det blev en hel del kring eventen där.


Hur ser en dag ut för dig? Oj, vad svårt att svara på! Ingen dag är den andra lik faktiskt. Jag ser till att det flyter på bra kring våra event, både före, under och efter. Sätter upp eventsidor, skickar nyhetsbrev och mail för event, lite administration och tar hand om föreläsarna som bokas på våra event. Sedan blir det också fortfarande en hel del möten internt om företagsutveckling, prata om nya idéer och planering. Men mest saker kopplat till Bokadero Arena.


Vad är det bästa med att jobba på Bokadero? Det händer alltid nya saker för Bokadero rör sig framåt hela tiden. Det är kul att få vara med och påverka och vara delaktig i även stora beslut. Vi har mycket frihet och mycket ansvar, vilket passar mig. Jag trivs också verkligen med att arbeta på ett ställe där jag inte bara stämplar in, gör mitt jobb och stämplar ut, utan jag känner verkligen att jag och kollegorna på riktigt bryr oss om hur det går för våra kunder och för Bokadero.


Sist, men inte minst, berätta en fun fact om dig: Jag älskar att resa! Har nog varit i mer än 30 olika länder nu.


Klicka in dig på Nätverk | Bokadero Arena för att hitta mer information om Bokaderos event.

Comments


bottom of page