top of page

"Känns bra att få vara med och stötta föreningslivet!"

Uppdaterat: 24 feb. 2021

Apptech väljer Bokaderos rekryteringsplattform.

Apptech grundades 2012 med rötterna i webbutvecklingens tidiga 2000-tal. Idag är Apptech ett expansivt litet teknikbolag som utvecklar webblösningar, mobilappar och e-tjänster, med kunder från Malmö i söder till Boden i norr. De finns i Hudiksvall och Västerås.

Kristofer Håde är från Vingåker och har sedan han var tonåring varit intresserad av programmering.

2012 registrerade han bolaget och har sedan dess gått från att vara 2 medarbetare till att idag vara 21 anställda. Det är med mycket slit och hårt arbete som Apptech idag kan stoltsera sig som Di Gasellföretag 2020! Kristofer har siktet inriktat på 30 anställda innan 2022 vilket innebär nio rekryteringar på kort tid.


- Vi har tidigare hanterat nästan all rekrytering själva med undantag då vi hyrt in personal via bemanningsföretag. Det vi gillar med Bokaderos rekryteringsverktyg är att man når ut lokalt på ett helt annat sätt och även får vara med och stötta föreningslivet, säger Kristofer.


Får ut mer av sitt engagemang i föreningslivet samtidigt som de rekryterar

-Då vi växer väldigt snabbt just nu så behöver vi rekrytera för att hänga med. Vi är alltid intresserade av bra webbutvecklare men nu söker vi även bland andra en Operativ Chef. Med Bokadero får vi det här verktyget som gör att allt samlas på ett ställe, plus att det är väldigt enkel hantering, fortsätter han.


Med Bokaderos koncept där idrottsföreningarna får en del av intäkterna för att i motprestation marknadsföra sina sponsorers jobbannonser kan Apptech, som är engagerad i föreningslivet, få ut mer av sitt engagemang.


Apptech skickar startavgiften på 5 000 kr till Strands IF Fotboll

Tack vare Bokaderos kampanj så får alla företag just nu skicka 5 000 kr till en valfri förening som Bokadero samarbetar med och Apptech har valt att dessa ska gå till Strands IF fotboll.


- Vi är engagerade i föreningslivet och sponsrar redan idag, men med Bokadero kan vi sponsra fler föreningar och samtidigt få ut ett mervärde då vi syns mer lokalt. Trots att vi jobbar på nationell nivå så är det alltid ett plus att få synas lokalt. När man dessutom samtidigt får göra samhällsnytta och sponsra föreningar, trots att man är ett litet bolag, då känns det bra i kroppen! avslutar Kristofer.

Vill du veta mer om vad Apptech är intresserade av för typ av personer att anställa? Kolla på deras karriärsida här.


Vill du veta mer om Apptech som företag? Besök deras hemsida här.


Är du nyfiken på Bokaderos rekryteringsverktyg? Läs mer om verktyget här

Comentários


bottom of page