top of page

"Med Bokaderos rekryteringsverktyg kan vi ta emot spontanansökningar på ett effektivare sätt"Sörens el väljer Bokaderos rekryteringsplattform.

Sörens el är familjeföretaget som funnits i branschen i drygt 30 år. För Sörens el var det självklart att välja Bokaderos rekryteringsplattform då de är verksamma i en bransch där utvecklingen går fort och nyheterna är många. För att ligga i framkant både vad gäller ny teknik och arbetsmetoder håller de sig uppdaterade och utbildar sig kontinuerligt för att vara en attraktiv samarbetspartner och arbetsgivare.


Med allt samlat i ett system minskar den administrativa tiden.

Ewa-Lotta Sköld har en bakgrund från Bank men är sedan ungefär ett år tillbaka VD på Sörens El.

Hon berättar att de tidigare har annonserat i dagspress och på sociala medier och sedan hanterat all återkoppling, intervjuer och anställning själva.


-Med Bokaderos rekryteringsverktyg kommer vi kunna ta emot spontanansökningar på ett effektivare sätt. Vi får många som kontaktar oss och då är det lätt att det hamnar mellan stolarna. Vi har även flera som söker praktikplats och sommarjobb hos oss och då är det lämpligt att kunna hänvisa till vår karriärsida via Bokadero där vi får allt samlat, säger Ewa-Lotta.
Sörens el väljer att ge hela startavgiften på 5000 kr till Hudik HC.

Sörens el söker alltid erfarna elektriker och genom att sponsra Hudik HC med hela startavgiften tänker Ewa-Lotta att de kan nå ut till fler lokalt samtidigt som de sponsrar sin lokala förening.


-Det är en stor förening med stark förankring i samhället. Vi har relation med flera personer inom föreningen vilket skapar ett ömsesidigt förtroende vilket är grunden till framgångsrika affärer, fortsätter Ewa-Lotta.


Sörens El är dessutom ”Ambassadör för Hälsingland” vilket visar att de tycker det är viktigt med samhällsengagemang och att de värnar om bygdens väl och ve. Sörens El behöver hela tiden arbeta för att vara en attraktiv arbetsgivare och Hälsingland är viktigt för att få folk att stanna kvar och trivas även utanför arbetstid.
Vill du veta mer om vad Sörens El är intresserade av för typ av personer att anställa? Kolla på deras karriärsida här.

Vill du veta mer om Sörens El som företag? Besök deras hemsida här.

Är du nyfiken på Bokaderos rekryteringsverktyg? Läs mer om verktyget här

Comments


bottom of page