top of page

Micke Campese startar upp Bokadero Västerås

Uppdaterat: 28 mars 2023


Vi kan med stor glädje presentera vårt senaste tillskott, Micke Campese som väljer att starta upp Bokaderos koncept i Västerås. Micke är för många ett välkänt ansikte inom idrotten där han idag är klubbchef i Västerås SK Bandy och tidigare haft samma roll i både Västerås SK Bandy/Fotboll och Brynäs IF. Senaste kommer Micke från ett uppdrag där han etablerat Clockwork Rekrytering & Bemanning i Västerås. Det är med andra ord en otroligt kompetent och driven människa som kommer in i Bokaderofamiljen.


Grundaren Jonas Lööw är mycket nöjd över att påbörja en etablering i Västerås med Micke:

"Med Micke får vi in en driven och engagerad människa som har alla förutsättningar att lyckas etablera Bokadero på ett bra sätt. Jag är otroligt stolt att vi kommit så långt på vår resa att vi attraherar människor som Micke för att expandera vår verksamhet ytterligare. Västerås är en spännande stad som varje år växer och vi hoppas kunna bli en ytterligare injektion för att skapa ännu mer tillväxt i Västerås näringsliv genom våra tjänster." berättar Jonas Lööw, grundare Bokadero.


Micke tror Bokaderos koncept passar Västerås:

"Jag har spanat in Bokadero i flera år och nu är tajmingen perfekt för att köra igång detta. Jag är övertygad att Västerås Näringsliv kommer uppskatta Bokaderos helhetskonceptet med föreläsningar, nätverkande och den digitala rekryteringsplattformen väldigt mycket. Vi kommer tillsammans kunna erbjuda unika möjligheter för organisationer att löpande få inspiration, kunskap och sätt att hitta rätt kompetens." berättar Micke.


Unikt samarbete för samma föreningsliv med näringsliv

"Jag kommer sätta igång detta koncept i nära samarbete med VSK Bandy, det är ett enkelt val då Bokaderos har en vision om att i framtiden föra samman näringsliv, föreningsliv och arbetsmarknaden för att tillsammans göra skillnad i vårt samhälle. Jag har alltid haft önskan att skapa koncept som skapar värde för både näringsliv och föreningsliv och därför blir det här extra spännande att vara en del av.


Micke kommer från början driva Bokaderos koncept tillsammans med Erik Jacobsen som precis anställts för att vara en del av etableringen.


Redan den 2 december 14:00 på Hotel Plaza har Bokadero premiär i Västerås med en nätverksträff och föreläsning från en av Sveriges absolut bästa ledarskapsföreläsare Jesper Ek. Läs mer och anmäl dig till premiären här. OBS begränsat med biljetter så först till kvarn.
Om Bokadero:

Bokadero är en lokal och digital kompetensarena med en vision om att föra samman och utveckla människor och samhällen.


Genom vår digitala rekryteringstjänst hjälper vi företag hitta kompetens, allt från nästa montör du önskar anställa till en föreläsare du önskar boka på ett event. Du väljer själv hur mycket hjälp du önskar och kan själv med hjälp av det smidiga digitala verktyget sköta hela processen utan hjälp.


Bokadero vill genom återkommande föreläsningar av högsta klass inspirera lokalt i Västerås och genom nätverk föra samman människor för att skapa fler samarbeten.


Bokadero startade upp sin verksamhet ordentligt år 2019 och har bland annat vunnit pris som årets unga innovatör i Gävleborg under sin uppstartsfas. Läs mer om Bokadero på www.bokadero.se.


Frågor:

Micke Campese, micke@bokadero.se, 073 414 86 09

Jonas Lööw, jonas@bokadero.se , 070 237 35 84
Comments


bottom of page