top of page

Söderhamns Kommun bjuder alla företag baserade i Söderhamn på Bokadero Arenas nätverksträffVi kan med stor glädje berätta att Söderhamns Kommun går in som partner till vår digitala nätverksträff den 11 december och föreläsningen med Kjell Dahlin. Det innebär att alla företag i Söderhamns kommun kan erbjuda sina medarbetare att komma på Bokaderos nätverksträff den 11 december utan kostnad. Även andra aktörer och personer som är aktiva i Söderhamns näringsliv är välkomna att delta utan kostnad.


Det var Söderhamns Kommuns nya Näringslivschef, Ola Andersson, som tog initiativet till ett samarbete och hörde av sig till Bokadero för att erbjuda företagen i Söderhamn lite extra möjligheter i december. Det togs självklart emot på ett väldigt positivt sätt från oss på Bokadero.


"När Ola kontaktade oss och berättade att de verkligen ville samarbeta med oss och att de kände en glädje att ha oss som företag i kommunen så kände jag en stor tacksamhet över att han kände så och självklart var vi intresserade av att samarbeta." - Jonas Lööw, Bokadero.


För Ola Andersson är det en självklarhet att samarbeta med det lokala näringslivet och på kort tid har flera samarbeten som förenklat för företagen i Söderhamn genomförts. Ett av dessa samarbeten är med Bokadero Arena.


"Jag tycker att Bokadero gör en bra grej att få till gemenskap i näringslivet och har det som en del av sin affärsidé, det tycker jag är kul. För många är det nu svårt att nå kunder då det kanske måste ske online och just nu är vi i en tid då det behövs en extra energiboost. Istället för att vi ska sätta upp liknande event på varsitt håll är det bättre att vi drar nytta av varandra och gör något gemensamt istället. Det blir ju Win-win på alla sätt." - Ola Andersson, Näringslivschef Söderhamns Kommun.


Under nätverksträffen kommer vi förutom att nätverka genom gruppsamtal och lyssna på Kjell Dahlins föreläsning, även att få en kort intervju med Ola om nya jobbet och hur han ser på framtiden i Söderhamn.


Vi passade på att ställa 10 snabba frågor till Ola inför nätverksträffen:

Skog eller hav? Hav så klart!

Fotboll eller Bandy? Haha jag är sportdyslektiker så det får bli pass!

Mysdress eller kostym? Mysdress

Äventyr eller lugn & ro? Eftersom jag passerat 40 år får det bli lugn och ro.

Lagledare eller lagspelare? Lagspelare

Hemlagat eller Takeaway? Takeaway....å nej det var inte bra....

Parlamentet eller Bonde söker fru? Bonde söker fru

Dansband eller DeathMetal? Pass

Hantverkare eller hemmafixare? Hantverkare

Tatuerad eller naturell? Naturell, har aldrig ens tänkt tanken.Är du aktiv i Söderhamns Näringsliv? Då vill du inte missa nätverksträffen den 11 december. Glöm inte att anmäla dig på https://bokaderoarena.confetti.events/kjelldahlin

Comments


bottom of page