top of page

Stena Recycling ny guldpartner i Bollnäs och Hudiksvall.Stena Recycling har blivit guldpartner till Bokadero Arena i Bollnäs och Hudiksvall, och för filialchefen Pernilla Eriksson innebär detta samarbete många fördelar för företaget och dess medarbetare.


"Vi är väldigt glada över att bli guldpartner till Bokadero Arena i Bollnäs och Hudiksvall. Det ger oss möjlighet att erbjuda våra medarbetare en rad olika evenemang och föreläsningar till ett förmånligt pris", säger Pernilla Eriksson, filialchef på Stena Recycling i Bollnäs & Hudiksvall.


Stena Recycling har varit med som partner till Bokadero Arena under några år och har tidigare haft goda erfarenheter av samarbetet. Genom att delta i evenemang och föreläsningar på arenan har företaget fått värdefull inspiration och nya kontakter som har lett till affärer och ökat engagemang på den lokala marknaden.


"Vi har tidigare varit med som partner till Bokadero Arena och vi har verkligen uppskattat konceptet. Genom evenemangen har vi fått nya idéer och inspirerande möten som har gett oss värdefulla kontakter och affärsmöjligheter", tillägger Pernilla Eriksson.


Jonas Lööw, VD på Bokadero Arena, välkomnar Stena Recyclings fortsatta samarbete och ser det som en viktig del av arenans strategi att samarbeta med lokala företag.


"Vi är mycket glada över Stena Recycling som guldpartner. Vi har haft ett framgångsrikt samarbete under flera år och vi är övertygade om att vi kan erbjuda både företaget och dess medarbetare högkvalitativa evenemang som ger värde och nya affärsmöjligheter", säger Jonas Lööw.


Samarbetet mellan Stena Recycling och Bokadero Arena är ett exempel på hur företag kan dra nytta av varandras styrkor för att skapa värde för både sig själva och samhället i stort. Genom att delta i evenemang och föreläsningar på arenan kan Stena Recycling få inspiration och nya kontakter som leder till ökad affärsverksamhet och samtidigt stärka sin närvaro på den lokala marknaden.


Kontaktpersoner:

Jonas Lööw, Bokadero, jonas@bokadero.se

Pernilla Eriksson, Stena Recycling, pernilla.eriksson@stenarecycling.se


תגובות


bottom of page