top of page

Unikt samarbete med eventverktyget Confetti

Uppdaterat: 6 feb. 2020

Efter några månaders arbete så kan vi nu avslöja att Bokadero och Confetti går in i ett samarbetsavtal. Samarbetsavtalet innebär att Bokaderos kunder kommer få tillgång till ett av marknadens mest kompletta och användarvänliga eventverktyg till ett otroligt förmånligt pris.


Bokaderos kunder kommer få tillgång till verktyget för över 30 000 kr i rabatt. I framtiden kommer vi också att kunna synka evenemang ut på Bokaderos plattform och enskilda profilsidor.


Jonas Lööw på Bokadero är otroligt nöjd med avtalet och säger såhär:

”Det här är en fantastisk möjlighet för Bokadero och våra kunder, med vår ambition att göra våra proffs så självständiga som möjligt så är detta samarbete ett steg i rätt riktning. Vi tycker det är fantastiskt om vi kan utnyttja vår kraft i antalet medlemmar, för att skapa liknande samarbeten som gynnar våra medlemmar.


Då efterfrågan om att få marknadsföra sina egna evenemang på Bokadero har varit stor bland våra medlemmar, så ser vi framemot att i framtiden genom detta samarbetsavtal öppna upp den möjligheten för våra medlemmar.”


Hedda Lundborg på Confetti säger följande om varför de valt att samarbeta med just Bokadero: “Detta är ett helt unikt samarbete. Vi på Confetti är inte bara oerhört glada utan också väldigt stolta över att få ingå detta partnerskap med ett av landets ledande uppdragsportaler inom event, Bokadero. Det känns oerhört roligt att kunna erbjuda Bokaderos kunder vårt verktyg till ett extremt förmånligt pris.

Jag och mina kollegor ser fram emot ett långt och givande samarbete med Bokadero. Vi hoppas att verktyget kan hjälpa er som medlemmar att ta era evenemang till nästa nivå. “Comments


bottom of page