top of page

”Bokadero utformar sina tjänster utifrån de behov som vi kunder har”

Uppdaterat: 28 mars 2023

WTJ AB utanför Bollnäs, är en totalleverantör av stora stålkonstruktioner och långa plåtdetaljer. De hjälper kunden genom hela processen från inköp av material till färdig produkt med kompetens inom bl a skärning, kantpressning och svetsning.

WTJ AB nyttjar flera av Bokaderos tjänster.

Rajko Koncic, VD - WTJ AB

Rajko Koncic är VD och beskriver sin upplevda nytta av att vara en del av Bokadero Arenas nätverk så här:

- Det är nyttigt att komma ut ur sin egen ”bubbla” och höra hur andra företag har det i sin vardag. Att dela erfarenheter och kunskap är alltid värdefullt.


- Dessutom är det ett stort mervärde att det vid varje träff är en intressant föreläsare som gör att man också får med sig konkret kunskap i olika ämnen. Det var kombinationen av nätverk och föreläsare som jag fastnade för när Bokadero tog kontakt med mig och berättade om upplägget. Nyligen lyssnade vi på Jesper Ek. En välkänd föreläsare som jag har följt via hans podd tidigare. Roligt att nu få en möjlighet att prata med honom och dela vår syn på företagande.Har nätverket gett er några nya kunder?

- Eftersom vi är så nischade för en relativt smal målgrupp, så söker vi inte efter direkta kundkontakter genom nätverket. Det är andra värden som vi har nytta av. Som företagsledare är det ju så många andra kontakter man behöver förutom just kunder.

Själv har jag inte bott i Bollnäs under så många år, så för mig personligen har det varit en värdefull kontaktyta.


- Något jag uppskattar mycket med Bokadero, är att de är så öppna för att ständigt utveckla och förfina sina tjänster. De lyssnar på våra önskemål och visar att vi som kunder har en aktiv del i systemutvecklingen. Dom utformar sina tjänster utifrån de behov som vi kunder har.


- Jag ser fram emot ett fortsatt samarbete med Bokadero!Comments


bottom of page