top of page

”Bokaderos Rekryteringsverktyg sparar mycket tid och gör att vi snabbare kan hitta rätt person”

Uppdaterat: 28 mars 2023

WTJ AB utanför Bollnäs, är en totalleverantör av stora stålkonstruktioner och långa plåtdetaljer. De hjälper kunden genom hela processen från inköp av material till färdig produkt med kompetens inom bl. a skärning, kantpressning och svetsning.

WTJ AB använder Bokaderos Rekryteringsverktyg.

Rajko Koncic, VD - WTJ AB

Rajko Koncic, VD, om Bokaderos Rekryteringsverktyg: Hur upplever du att det underlättar ert arbete?

- Framför allt får vi mycket bättre koll på alla ansökningar och kandidater. Vi kan bygga upp en egen pool av intressanta personer inför kommande rekryteringar. Då kan vi gå tillbaka och leta i den i stället för att gå ut med ny annons. Det sparar mycket tid och gör att vi snabbare kan hitta rätt person.


- Något jag uppskattar mycket med Bokadero, är att de är så öppna för att ständigt utveckla och förfina sina tjänster. De lyssnar på våra önskemål och visar att vi som kunder har en aktiv del i systemutvecklingen.

Bl a tittar vi nu på ett system för att vi företag ska kunna låna personal av varandra i trakten. Alla företag har ju toppar och dalar och då är det perfekt att kunna stötta upp varandra med personalresurser utan att behöva vare sig anställa eller varsla. Jag tror att behovet av den här tjänsten är stort men så länge det inte finns ett smidigt system så är det för krångligt att hantera. Jag ser fram emot ett fortsatt samarbete med Bokadero.Comments


bottom of page